00898naa#a2200229#i#4500001001500000005001700015011001400032100004100046101000800087102000700095200011000102210004600212215001100258608002700269675021400296700002600510700002700536700002800563700002700591700002400618856002600642EN\\bibl\8486320241104131559.1##a2074-9414##a20240703b2024####ek#y0engy0150####ca0#aRUS##aRU1#aHistological Studies of Sous Vide Beef Based on Best Practices in Meat Quality FormationeJournal article1#aKemerovocKemerovo State Universityd2024##a15 с.##aJournal article2local##aХимическая технология. Химическая промышленность. Пищевая промышленность. Металлургия. Родственные отрасли. 66zRUS#1aKoksharovgArkadiy A.#1aMayurnikovagLarisa A.#1aPlastungAnna Denisovna#1aDavydenkogNataliia I.#1aKrapivagTatyana V.4#avestnik-pses.kemsu.ru