LDR 00772naa#a2200229#i#450# 001 EN\\bibl\47656 005 20241104152117.1 011 ## _a2074-9414 100 ## _a20220112b2022####ek#y0engy0150####ca 101 0# _aRUS 102 ## _aRU 200 1# _aEffect of Oat-Based Ingredients on the Quality of Pastry Products _eJournal article 210 1# _aKemerovo _cKemerovo State University _d2022 215 ## _a16 с. 608 ## _aJournal article _2local 675 ## _aПищевые продукты. Приготовление пищи. Блюда. Питание. 641 _zRUS 700 #1 _aShcherbakova _gNatalia A. 700 #1 _aMisteneva _gSvetlana Yu. 700 #1 _aRudenko _gOxana S. 700 #1 _aKondrat’ev _gNikolay B. 700 #1 _aBaskakov _gAndrew V. 856 4# _avestnik-pses.kemsu.ru _u