LDR 00839naa#a2200193#i#450# 001 EN\\bibl\27416 005 20241127143949.3 011 ## _a2074-9414 100 ## _a20150630b2015####ek#y0engy0150####ca 101 0# _aRUS 102 ## _aRU 200 1# _aANTAGONISTIC PROPERTIES OF DOUGH SOUR WITH DIRECTED CULTIVATION AND EVALUATION OF MICROBIOLOGICAL CHARACTERISTICS OF BREAD PRODUCED ON ITS BASIS _eJournal article 210 1# _aKemerovo _cKemerovo State University _d2015 215 ## _a5 с. 608 ## _aJournal article _2local 675 ## _a. 664.642 _aХимическая технология. Химическая промышленность. Родственные отрасли. 66 _aПрикладные науки. Общие вопросы. 60 _zRUS 700 #1 _aDorosh _gAnna P 700 #1 _aGregirchak _gNataliya N 856 4# _avestnik-pses.kemsu.ru _u