LDR 00844naa#a2200205#i#450# 001 EN\\bibl\27205 005 20241225222549.3 011 ## _a2074-9414 100 ## _a20161230b2016####ek#y0engy0150####ca 101 0# _aRUS 102 ## _aRU 200 1# _aEFFECT OF FOOD ADDITIVES INTRODUCED INTO DAIRY DESSERT ON ANTIOXIDANT ACTIVITY OF BIOLOGICAL OBJECTS _eJournal article 210 1# _aKemerovo _cKemerovo State University _d2016 215 ## _a6 с. 608 ## _aJournal article _2local 675 ## _a. 637.14 _aХимическая технология. Химическая промышленность. Родственные отрасли. 66 _aПрикладные науки. Общие вопросы. 60 _zRUS 700 #1 _aDonskaya _gGalina A. 700 #1 _aAsafov _gVladimir A. 700 #1 _aAndreeva _gEkaterina Aleksandrovna 856 4# _avestnik-pses.kemsu.ru _u